Bij mijn bedrijf kun je terecht voor deskundig advies op het gebied van gezondheid.

Mijn bedrijf is opgericht in december 2017. Het doel van mijn bedrijf is om mensen hun gezondheid te verbeteren en advies te geven over hoe ze zelf gezonder kunnen gaan leven. Op internet zijn tegenwoordig enorm veel tegenstrijdige adviezen te vinden op het gebied van gezondheid, waardoor de meeste mensen niet meer weten wanneer ze het nou goed doen. Dit wil ik graag tegen gaan door jou te voorzien van deskundig advies. De kenmerken waarmee ik mij onderscheid van andere gezondheidscentra zijn het persoonlijke contact en de bereikbaarheid van mijn bedrijf.

Persoonlijk contact

Makkelijk bereikbaar

Laagdrempelig

Gezondheidsadvies bij HaastGezond

Bij mijn bedrijf kun je terecht voor deskundig advies op het gebied van gezondheid. Mijn service is voor iedereen geschikt. Of je nou een atleet bent die snel van zijn of haar blessure af wil, iemand die slecht ter been is, of gewoon iemand die zijn of haar algemene gezondheid wil verbeteren, ik kan jou hierbij helpen. Ik wil graag dat iedereen zich op zijn gemak voelt hier, dus kun je rekenen op een prettige en toegankelijke sfeer. Omdat ik graag mensen help probeer ik ook mijn prijzen zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen kan profiteren van mijn gezondheidsadvies. Wil jij je gezondheid verbeteren en ben je woonachtig in de omgeving van Haarlem en Haarlemmermeer? Neem dan snel contact met mij op.

Onze diensten

Lorem ipsum dolor sit amet, te has solet postea. Voluptua quaestio dissentias has ex, no eum aliquid
tibique petentium, agam mucius liberavisse eos id.

Voor ouderen

Ut sea accumsan interpretaris, viderer pertinax repudiandae ne ius, qui ne porro insolens.

Voor sporters

Ut sea accumsan interpretaris, viderer pertinax repudiandae ne ius, qui ne porro insolens.

Partner worden?

Ut sea accumsan interpretaris, viderer pertinax repudiandae ne ius, qui ne porro insolens.

Over mij

Ik heb jarenlang cliënten geholpen met hun financiële gezondheid, maar zag dat de fysieke gezondheid veel belangrijker is. Daarom heb ik mij omgeschoold tot zorgadviseur, waarbij ik niet op de stoel van de arts ga zitten, maar complementair kan en wil helpen. Artsen kunnen hun cliënten met een slechte doorbloeding, (sport-)blessures, pijntjes, wonden en voor herstel ná een operatie, naar mij doorsturen.
Wat mij onderscheid van anderen, is dat ik de tijd neem voor mijn cliënten, zónder extra kosten. Persoonlijk contact en betaalbaar tarief.

"In de eerste helft van ons leven offeren we onze gezondheid op om geld te verdienen. In de tweede helft van ons leven offeren we ons geld op om onze gezondheid te verbeteren." - Voltaire (18e eeuw)

Recenties

Search