Over Haastgezond!

Opgericht december 2017

Het doel van mijn bedrijf is om mensen hun gezondheid te verbeteren en advies te geven over hoe ze zelf gezonder kunnen gaan leven. Op internet zijn tegenwoordig enorm veel tegenstrijdige adviezen te vinden op het gebied van gezondheid, waardoor de meeste mensen niet meer weten wanneer ze het nou goed doen. Dit wil ik graag tegen gaan door jou te voorzien van deskundig advies. De kenmerken waarmee ik mij onderscheid van andere gezondheidscentra zijn het persoonlijke contact en de bereikbaarheid van mijn bedrijf.

Over mij

Ik heb jarenlang cliënten geholpen met hun financiële gezondheid, maar zag dat de fysieke gezondheid veel belangrijker is. Daarom heb ik mij omgeschoold tot zorgadviseur, waarbij ik niet op de stoel van de arts ga zitten, maar complementair kan en wil helpen. Artsen kunnen hun cliënten met een slechte doorbloeding, (sport-)blessures, pijntjes, wonden en voor herstel ná een operatie, naar mij doorsturen.
Wat mij onderscheid van anderen, is dat ik de tijd neem voor mijn cliënten, zónder extra kosten. Persoonlijk contact en betaalbaar tarief.

Het proces

Als je geïnteresseerd bent in je gezondheid verbeteren, dan ben je altijd welkom bij mij. Ik begin dan met een intakegesprek, zodat ik een goed beeld kan krijgen van jouw gezondheid en wat je er graag aan wilt verbeteren. Daarna krijg je van mij een, op jouw wensen en leefstijl, afgestemd gezondheidsadvies. Na het gesprek houden we contact om te kijken of het advies jou helpt om jouw doelen te bereiken en of we anders nog op andere ideeën kunnen komen. Mocht je geen verschil merken na het opvolgen van het gezondheidsadvies, dan doe ik mijn best om nog met andere oplossingen te komen.

Wanneer je zelf je keuze wilt maken tussen de vitamines en mineralen, om bijvoorbeeld je immuunsysteem een handje te helpen, dan heb ik een mooie suggestie; Bij Vitals, een grote vitamine- en mineralen-leverancier, kan je online zeer goede kwaliteit bestellen. En als je wilt ook nog 15% korting krijgen! Alles wat je moet doen is via www.vitals.nl je bestelling plaatsen en als kortingscode haastgezond invoeren. Dan krijg je een topkwaliteit product voor een scherpe prijs. Waar wacht je nog op?

Ben je geïnteresseerd in je gezondheid verbeteren? Kom dan snel eens langs bij HaastGezond in regio Haarlemmermeer. Ik ben telefonisch te bereiken op 06-49963451. Je kan ook een berichtje achterlaten via het contactformulier. Als je liever een keer langskomt kan dat natuurlijk ook. Het adres van HaastGezond is Stevensweg 30, 2141 VL in Vijfhuizen. Ik zie je graag een keer verschijnen!

Search