Over Haastgezond!

Opgericht december 2017

Het doel van HaastGezond is om mensen hun gezondheid te verbeteren en advies te geven over hoe ze zelf gezonder kunnen gaan leven. Op internet zijn tegenwoordig enorm veel tegenstrijdige adviezen te vinden op het gebied van gezondheid, waardoor de meeste mensen niet meer weten wanneer ze het nou goed doen. Dit wil ik graag tegen gaan door jou te voorzien van deskundig advies.

Wat mij onderscheid van anderen; géén witte jassen en steriele ruimte, maar een ongedwongen huiselijke sfeer, waar ik de tijd neem voor mijn cliënten.

Over mij

Ik heb jarenlang cliënten geholpen met hun financiële gezondheid, maar zag dat de fysieke gezondheid veel belangrijker is.

Gezonde mensen hebben duizend wensen. Iemand die erg ziek is maar één.

Daarom heb ik mij omgeschoold tot zorgadviseur, waarbij ik niet op de stoel van de arts ga zitten, maar complementair kan en wil helpen.

Artsen kunnen hun cliënten met een slechte doorbloeding, (sport-)blessures, pijntjes, wonden en voor herstel ná een operatie, naar mij doorsturen. Ook als je (long) Covid-patient bent, kan ik je helpen om sneller op te knappen.
Wat mij onderscheid van anderen; géén witte jassen en steriele ruimte, maar een ongedwongen huiselijke sfeer, waar ik de tijd neem voor mijn cliënten.

 

 

Anw_SPOT_Noemi_1027440_ret01

Het proces

Als je geïnteresseerd bent in je gezondheid verbeteren, dan ben je van harte welkom. We beginnen dan met een intakegesprek, zodat ik een goed beeld kan krijgen van jouw gezondheid en wat je er graag aan wilt verbeteren. Daarna krijg je van mij een, op jouw wensen en leefstijl, afgestemd gezondheidsadvies. Na het gesprek houden we contact om te kijken of het advies jou helpt om jouw doelen te bereiken. Daar waar nodig, passen we het aan, zodat het altijd maatwerk blijft. Eventueel aangevuld met producten van Vitals, Vitakruid en Zinzino, leveranciers van hoge kwaliteit.

Wanneer je zelf je keuze wilt maken tussen de vitamines en mineralen, om bijvoorbeeld je immuunsysteem nog meer te helpen, dan heeft HaastGezond een mooi aanbod; Bij Vitals en Vitakruid kan je online, zeer goede kwaliteit bestellen. Wil je 15% korting krijgen, vul dan de kortingcode haastgezond in op www.vitals.nl of www.Vitakruid.nl.  Dan krijg je een topkwaliteit product voor een scherpe prijs.

Wat klanten over mij zeggen;

Vriendelijke man, die de tijd voor je neemt en veel aan kan vragen.
– Zakaria uit Amsterdam

John is een vriendelijke, rustige man waarbij je je snel op je gemak voelt. Zijn uitleg is altijd helder. Daarbij is hij altijd goed bereikbaar.
– Inge uit Haarlem

Behulpzaam en goed betaalbaar voor uitgebreid advies. Ongedwongen sfeer.
– Peter uit Hoofddorp

Rustig en geduldig leg je alles uit. En geeft een fijne aftersales.
– Marjan uit Haarlem

 

 

Ben je geïnteresseerd in je gezondheid verbeteren? Kom dan snel langs bij HaastGezond in regio Haarlemmermeer. Ik ben telefonisch/ WhatsApp te bereiken op 06-49963451. Je kan ook een bericht achterlaten via het contactformulier.

Als je liever een keer langskomt; het adres is Stevensweg 30, 2141 VL in Vijfhuizen. Tot gauw!